Menu Kaart

Diner

Onderstaande gerechten worden geserveerd gedurende de openingstijden van onze keuken van 11 tot 20 uur.

Voorgerechten

½ Stokbrood met kruidenboter en knoflooksaus 4,50
Proeverij van Gelderse vleeswaren 9,00
Rundercarpaccio 9,75
Salade met zalm 7,00
Salade met lauwwarme geitenkaas in spek 7,00
Rundvleesragout 7,00
Soep van de dag vanaf 4,00

Vegetarisch

Bospaddenstoelenragout 8,25
Salade met gegratineerde geitenkaas 7,00
 

Hoofdgerechten

De volgende gerechten worden geserveerd met warme groente, rauwkost, gebakken aardappelen of frites.
Stoofpotje van rundvlees 16,00
Zalmlende met wijnsaus 16,50
Varkenshaas 17,25
met pepersaus of roomsaus
Boerenschnitzel 15,00
Schnitzel met champignonroomsaus 15,00
Jägerschnitzel 15,00
Duitse biefstuk 16,00
Biefstuk van de haas 21,25
Kleine biefstukjes met stroganoffsaus 18,25
Huisgemaakte spareribs
met frites en rauwkost 14,50
met warme groente en gebakken aardappelen 15,50

Desserts

Huisgemaakte bavarois 5,50
Chocoladetaartje 6,50
Tarte Tatin 7,50
Vanille roomijs met verse vruchten 6,50
Vanille roomijs met warme kersen 6,00
Dame blanche 6,00
Proeverij van ijsboerderij “de Steenoven” 6,50
Achterhoeks höfke 6,50
IJstaartpuntje 6,50
Kinderijsje 3,75

Koffie

Koffie met lekkernijen van Magdalena 5,25
Karamel koffie 3,25
Koffie met koffielikeur 6,00
Koffie met Calvados of Cognac 6,75
Dutch koffie 5,75
Irish koffie 6,25
French koffie 6,25
Spanish koffie 6,25
Italian koffie 6,25