“Den Bremer” is in de wijde omtrek bekend als zalencentrum. We hebben verschillende zalen voor gezelschappen van 10 tot 500 personen.

Of het gaat om een bruiloft, vergaderarrangement, verjaardagsvisite, diner of buffet, we maken graag een arrangement voor u op maat. U kunt hiervoor vrijblijvend contact met ons opnemen.

Enkele voorbeelden van arrangementen zijn:

 

Kroegfeest

Een feestavond in de kroeg. Vanaf half negen staat de koffie klaar met een slagroomsoesje. Hierna kunnen uw gasten een drankje halen aan de bar. Er staan nootjes op tafel en er wordt 4 keer rond gegaan met een warm hapje. Om 00.30 uur sluit de tap. De kosten voor dit arrangement zijn € 17,50  (Voor deze prijs heeft u 4 uur lang bier, wijn en binnenlands gedistilleerd)

 

Bruiloft/avondfeest 1

Uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie en een slagroomsoesje. Na het tweede kopje koffie komen de obers rond met diverse drankjes. Er wordt gedurende de avond vier keer rond gegaan met een warm hapje. Aan het einde van het feest krijgen uw gasten nog een puntzakje friet. De duur van dit arrangement is 4,5 uur. De kosten zijn € 24,- per persoon.

 

Bruiloft/avondfeest 3

Uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie met gesorteerd gebak. Na het tweede kopje koffie komen de obers rond met diverse drankjes. Er wordt gedurende de avond twee keer rond gegaan met een koud hapje en twee keer met een warm hapje. Aan het einde van het feest krijgen uw gasten nog koffie en diverse belegde broodjes.

De duur van dit arrangement is 4,5 uur. De kosten zijn € 29,00 per persoon.

Vergaderarrangement

Vanaf 9.00 uur staat er een zaal tot uw beschikking. In deze zaal is aanwezig: voldoende koffie, thee en karaffen ijswater en een heerlijke gevulde koek. Rond het middaguur staat er voor u een heerlijke lunch klaar bestaande uit: soep van de dag, broodje kroket, diverse belegde broodjes, melk en jus d’orange.

Na de lunch zijn de koffie, thee en het ijswater weer ververst. In de middagpauze staat er een consumptie voor u klaar. Ook na afloop is er nog de mogelijkheid om een drankje te nuttigen.

De kosten van dit arrangement zijn € 20,25 per persoon.