Zaal

“Den Bremer” is in de wijde omtrek bekend als zalencentrum. We hebben verschillende zalen voor gezelschappen van 10 tot 500 personen.

Hieronder vindt u enkele arrangementen voor uw feestavond of bruiloft.

Avondfeest 1

Uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie en een slagroomsoesje. Na het tweede kopje koffie komen de obers rond met diverse drankjes. Er staan nootjes op tafel en er wordt gedurende de avond vier keer rond gegaan met een warm hapje. Aan het einde van het feest krijgen uw gasten nog een puntzakje met friet
De duur van dit arrangement is 4,5 uur. De kosten zijn € 24,50 per persoon.

Avondfeest 2

Uw gasten worden ontvangen met een glas prosecco. De obers komen rond met diverse drankjes. Er wordt gedurende de avond twee keer rond gegaan met een koud hapje en twee keer met een warm hapje. Er staan nootjes op tafel. Aan het einde van het feest krijgen uw gasten nog koffie met een broodje warme beenham.
De duur van dit arrangement is 4,5 uur. De kosten zijn € 27,- per persoon.

Avondfeest 3

Uw gasten worden ontvangen met een kopje koffie met gesorteerd gebak. Na het tweede kopje koffie komen de obers rond met diverse drankjes. Er wordt gedurende de avond twee keer met een koud en een keer met een warm hapje rond gegaan. Vanaf half twaalf staat er een snackbuffet klaar.
De duur van dit arrangement is 4,5 uur. De kosten zijn € 30,- per persoon.

Avondfeest 4

Uw gasten worden ontvangen met een kop koffie met etageres met soesjes, bonbons en petitfours. Aansluitend komen de obers rond met diverse drankjes. Er staat een hapjes buffet voor u klaar. Aan het einde van het feest krijgen uw gasten nog een kopje koffie met een bonbon. De duur van dit arrangement is 4,5 uur. De kosten zijn € 31,- per persoon.

Boven staande voorbeelden zijn met bediening in de zaal

Kroegfeest

Een feestavond in de kroeg. Vanaf half negen staat de koffie klaar met een slagroomsoesje. Hierna kunnen uw gasten een drankje halen aan de bar. Er staan nootjes op tafel en er wordt 4 keer rond gegaan met een warm hapje. Om 00.30 uur sluit de tap. De kosten voor dit arrangement zijn € 18,- (Voor deze prijs heeft u 4 uur lang bier, fris en wijn )

Kroegfeest luxe

Een feestavond in de kroeg. Uw gasten worden om negen uur ontvangen met een glas prosecco. Hierna kunnen uw gasten een drankje aan de bar halen. Er staan nootjes op tafel en er wordt rond gegaan met twee keer een koud hapje en twee keer een warm hapje. Om 01.00 uur sluit de tap en wordt er rondgegaan met een broodje kroket. De kosten voor dit arrangement zijn
€ 21,50 (voor deze prijs heeft u 4 uur lang bier, fris, en wijn)

U wilt bij uw feestavond een hapje in de vorm van een buffet. Zodat uw gasten lekker rond lopen en zelf hun hapje kunnen halen. Hieronder vindt u enkele voorbeelden voor hapjes buffetten. Deze buffetten worden
geserveerd vanaf 21.00 uur.

Vergadering

Zaalvergoeding kleine zaal per dagdeel € 30,00
Zaalvergoeding grote zaal per dagdeel € 60,00
Zaalvergoeding Eetzaal per dagdeel € 10,00
Huur beamer € 10,00
Huur microfoon € 5,00
Koffie € 2,10
Koffie thee/kan € 16,00
Gevulde koek € 1,75
Plak kruidkoek € 0,70

Vergaderarrangement 1

Vanaf 9.00 uur staat er een zaal tot uw beschikking. In deze zaal staat een buffet met voldoende koffie, thee en karaffen ijswater en een heerlijke gevulde koek.

Rond het middaguur staat er voor u een heerlijke lunch klaar bestaande uit: Soep van de dag, broodje kroket, diverse belegde broodjes, melk en jus d’orange.
Na de lunch zijn de koffie, thee en het ijswater weer ververst. In de middagpauze staat er een consumptie voor u klaar. Ook na afloop is er nog de mogelijkheid om een drankje te nuttigen.
De kosten van dit arrangement zijn € 22,50 per persoon.